Volleybalster SVI wint clinic met damesvolleybalteam

Op woensdag 25 april zal SVI-volleybalster Anne Weeterings tijdens een clinic met het Nederlands damesvolleybalteam onder leiding van bondscoach Avital Selinger in het zonnetje worden gezet. De clinic wordt aangeboden door uitvaartorganisatie DELA, hoofdsponsor van het Nederlands damesvolleybalteam.
 
De Zwolse volleybalster Anne Weeterings, speelster van het eerste damesteam van SVI, is één van de vele volleyballers die mee deed aan de online volleygame die werd ontwikkeld door sportmarketingbureau Triple Double uit Deurne. Weeterings heeft met de game de meeste punten behaald en won daarmee de clinic. Alle volleybalverenigingen en sportliefhebbers in de regio zijn dan ook uitgenodigd dit spetterende optreden van de nationale dames gratis bij te wonen. Het belooft een wervelende avond te worden met volleybalspel van het allerhoogste niveau. Het evenement vindt plaats in de BDG-hal, gelegen aan de Van der Heydenstraat, en begint om 19.30 uur.

Age Beuving, voorzitter van volleybalvereniging SVI: “Het komt niet vaak voor dat het Nederlands damesvolleybalteam op eigen bodem te zien is. Met het vooruitzicht op de Olympische Spelen 2008 in Beijing is dit dan ook een unieke kans voor alle volleyballiefhebbers in de regio Zwolle. We zijn dan ook heel trots en blij dat Anne deze clinic voor onze vereniging heeft gewonnen.”
 
De sponsoring ligt in handen van uitvaartorganisatie DELA. In 2006 presenteerde de Nederlandse Volleybalbond DELA als nieuwe hoofdsponsor van het nationale damesteam van bondscoach Avital Selinger. In het verlengde hiervan koos DELA ook voor het hoofdsponsorschap van nationaal kampioen Martinus uit Amstelveen, waar nagenoeg de complete Oranje-selectie in de vaderlandse competitie voor uitkomt. Met de overeenkomst heeft de NeVoBo samen met de bestaande partners de basis voor het ambitieuze traject ‘Road to Beijing 2008’ gelegd.

Artikel delen:

Reageer