Het weer: grijs en nat

Zwolle – Woensdag begint de dag op veel plaatsen grijs en nat. De bewolking heeft de overhand en er valt van tijd tot tijd regen en motregen. Alleen in het noordoosten is het overwegend droog en komen mogelijk opklaringen voor.

11-10-2011_weerfoto__sassenstraat_.jpg
Sassenstraat

’s Middags neemt tijdelijk de intensiteit van de neerslag even toe. Ook in het noordoosten is weer kans op regen. Pas later in de middag wordt het vanuit het noorden droger. De maxima lopen uiteen van 14 graden in het noorden tot 17 in het zuiden van het land. De wind is zwak tot matig van kracht en komt uit het noordoosten tot noordwesten. In de avond trekt het neerslaggebied verder zuidwaarts, maar het duurt nog tot ver in de nacht voordat het in het zuiden droog wordt. Donderdag wisselen zonnige perioden en wolken elkaar af en de dag verloopt verder droog. Met een zwakke tot matige wind uit het noordelijke richtingen wordt het zo’n 15 graden. In de nacht die volgt is het vrij helder en wordt het flink koud.

Vrijdag is het vrij zonnig en droog en komen de maxima rond 14 graden uit. Het weekeinde verloopt eveneens vrij zonnig, droog en windarm. Overdag wordt het nog maar een graad of 12 en ’s nachts daalt de temperatuur tot dichtbij het vriespunt. Er is op uitgebreide schaal kans op vorst aan de grond.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.