Twee nieuwe dansfeesten bij Wijthmenerplas

Zwolle – High Energy Events is van plan om in het voorjaar van 2012 een nieuw hardcore festival bij de Wijthmenerplas in Zwolle te organiseren. De recreatieplas is een perfecte party locatie gebleken. High Energy Events wil daar nu een festival organiseren voor de echte Hardcore liefhebbers met de naam Hardshock Festival. Het hardcore festival zal de helft van de omvang gaan krijgen van de populaire Fusion of Dance.

fusion_of_dance_2011-86.jpg

Energy Events B.V. heeft bij de gemeente Zwolle een vergunning aangevraagd voor het houden van Hardshock Festival en Springbreak Festival op 14 en 15 april 2012 aan de Wijthmenerplas. Na verschillende edities van Fusion of Dance festival heeft deze locatie zich bewezen als perfecte party locatie voor danceliefhebbers uit heel Nederland. High Energy Events wil naast het hardcore festival ook voor andere muziek- en danceliefehebbers een festival organiseren. Omdat het evenemententerrein dan toch al ingericht is moet er zondag 15 april een Springbreak Festival komen, een festival voor iedereen met veel clubmuziek waarbij ook de jongeren van 16 jaar aan hun trekken kunnen komen. Getracht wordt de mainstage te laten vullen door muziekzender Slam FM. Vooruitlopend op Hardshock Festival in het voorjaar 2012 organiseert High Energy Events in samenwerking met Eastside Underground Hardshock vs Oldschool Madness op 24 december 2011 een Hardshock indoor op een nieuwe locatie in Hengelo.
Artikel delen:
Reacties 23
 1. Springbreak Festival komen, een festival voor iedereen met veel clubmuziek waarbij ook de jongeren van 16 jaar aan hun trekken kunnen komen.Getracht wordt de mainstage te laten vullen door muziekzender Slam FM.

  Goed dat ook aan deze groep jongeren wordt gedacht.
  Leuk meer festivals in Zwolle, hoef je niet altijd eerst te reizen.
  Misschien komt er ook nog wel eens een meerdaags festival.

 2. Hardshock op zaterdag en Springbreak Festival op zondag in hetzelfde weekend?

  Laat de reacties maar komen!:D

  Ik pak alvast de popcorn8)

 3. Maar die klachten vanuit Wijthmen vielen de laatste keer erg hard mee. Er waren geen klachten! Er is goed gecommuniceerd, en de buurt kwam (als ik het goed heb) zelfs op bezoek bij de organisatie. Park Wezenlanden is dus heel wat anders 😉

 4. Jammer dat er niet gewoon een keer staat: Wat een leuk initiatief van zo'n hard werkende organisatie. Maar nee altijd weer zielige werkeloze klagers die niks beters te doen hebben. Hou daar toch een mee op man??

 5. Bericht door Maatjexxl, op 12 oktober 2011 om 14:34
  Jammer dat er niet gewoon een keer staat: Wat een leuk initiatief van zo'n hard werkende organisatie. Maar nee altijd weer zielige werkeloze klagers die niks beters te doen hebben. Hou daar toch een mee op man??

  Ik weet niet waar jij die klagers ziet maar ik zie tot nu toe enkel positieve bericht…

 6. Kees en Adnil, de klachten n.a.v festviteiten bij de Wijthmenerplas kwamen niet van omwonenden maar van mensen die de fusion of dance hadden bezocht of anderszins de Wijthmenerplas wilden bezoeken. De reacties waren soortgelijk als met elk ander festival, het is te duur, te druk of te lang wachten bij het toilet.

  De organisatoren van de festivals bij de Wijthmenerplas nodigen telkens weer de omwonenden uit om te komen kijken bij de opbouw, als ook bij het dance event zelf.

 7. Ik zie maar ÊÊn negatieve reactie staan hoor, en die was ook weer niet zo schokkend. Kees vraagt zich alleen af OF er weer geklaagd gaat worden. Verder heb je gelijk, en zeg dat ook maar zo, 'Hulde voor de organisatie!!'. Maar eerst Fusion of Dance Indoor 8)

 8. Bericht door Maatjexxl, op 12 oktober 2011 om 14:34
  Jammer dat er niet gewoon een keer staat: Wat een leuk initiatief van zo'n hard werkende organisatie. Maar nee altijd weer zielige werkeloze klagers die niks beters te doen hebben. Hou daar toch een mee op man??

  Maatjexxl ben jezelf soms zo'n werkloze klager?

 9. Hmm nog geen negatieve reacties te bespeuren…

  Beetje die popcorn voor niks gehaald:(

  Tot die tijd dan maar speculeren over het concept?
  Hardshock:
  Mainstage (mainstream hardcore)
  Early hardcore & classics stage
  Alternative stage (frenchcore, darkcore, uk-style, industrial)

  Springbreak:
  Stevig ontbijt, emmer koffie en bekertje sinaasappelsap voor hardshock bezoekers? 8)

Reageer