Asfalteringswerkzaamheden Marsweg

Zwolle – Tot en met 15 oktober 2011 zijn er tussen 19.00 – 06.00 uur nachtelijke asfalteringswerkzaamheden van de rijbaan op de Hortensiastraat en de Marsweg.

De werkzaamheden op de Hortensiastraat betreft het opstelvak bij de verkeerslichting met rijrichting komend vanaf Deventerstraatweg. Komend vanaf de Leo Majorlaan kan rechtsaf de Wethouder Alferinkweg opgereden worden. Vanaf de Wethouder Alferinkweg kan er rechtsaf de Hortensiastraat opgereden worden. Andere rijrichtingen zijn gestremd op de kruising. Ook de kruising Gerenweg – Ittersumallee wordt geasfalteerd. De fietspaden blijven toegankelijk. In de week van 17 t/m 21 oktober vinden er afrondingswerkzaamheden plaats. Verkeer ondervindt hiervan hinder. Doorgang blijft mogelijk. In avond en nachtelijke uren wordt er gewerkt in de tunnel. De tunnel is afgesloten voor het verkeer. Tip voor bezoekers per auto naar sportpark: via Primulastraat en Mimosastraat lopend over Primulapad is locatie bereikbaar.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Bericht door ingrid, op 13 oktober 2011 om 09:50
  Hoezo vanaf 19.00 uur, wilde er gisteren om 18.45 uur langs. Mooi dat ik kon draaien omdat alles al afgezet was.

  He he…om 18.41 was er nog niets aan het handje en kon ik nog gewoon doorrijden 😀

  Bericht door den, op 13 oktober 2011 om 11:14
  Ach Zwolle is toch al bekent dat het een puinbak is kwa werkzaamheden.
  En de ramp nog groter te maken zetten ze nog verkeers regelaars in.

  Bij mij niet bekend hoor…
  En die verkeersregelaars doen hun werk en dat doen ze volgens mij best prima!
  De IJsselallee is aangepakt en dat is ook gewoon goed gegaan…toch?

 2. Trouwens: wees blij, dat ze dit in de avond en nacht doen! Ik vind dat mensen daar best eens wat meer begrip voor op mogen brengen! Die mannen en (in mindere mate) vrouwen staan zich daar in het holst van de nacht uit de naad te werken opdat wij overdag maar mooi door kunnen rijden zonder oponthoud te hebben!

  Ik zeg: bedankt!

 3. Bericht door Ren, op 13 oktober 2011 om 17:38
  Prioriteiten stellen, en niet overal tegelijkertijd gaan "opbreken".
  Ritje Hessenpoort>>Zuid…voor 0600 uur: 15 min. na 1700 uur 35 min.
  Ben er flauw van……….

  Hoezo hebben ze overal tegelijk de boel opgebroken? En waar zit 'em dat grote verschil dan? In mijn ervaring is het na 17.00 uur ook gewoon veel drukker op de weg dan voor 6 uur 's ochtends!

Reageer