V.v. SVI maakt zich op voor Tour Holland

Zwolle – Dit jaar organiseert de voetbalvereniging SVI voor de tweede keer het jeugdtoernooi Tour Holland. Het toernooi zal op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober op sportpark de Siggels in Zwolle Zuid plaatsvinden. Na de prestigieuze Hanze Trophy is Tour Holland het tweede internationale toernooi dat jaarlijks door v.v. SVI wordt georganiseerd.

svi.jpg

De organisatie van deze toernooien gebeurt in samenwerking met Euro-Sportring, een internationale organisatie die wereldwijd 145 voetbaltoernooien organiseert. Dankzij de goede organisatie van vorig jaar is ook het Tour Holland toernooi zeer in trek bij de buitenlandse verenigingen. Dit jaar mag v.v. SVI maar liefst 58 teams begroeten, en daarmee zit het toernooi bomvol. Denemarken is met deelname van 41 teams het sterkst vertegenwoordigd. Verder hebben wij 3 teams uit Duitsland en 3 teams uit Polen. SVI is met negen teams vertegenwoordigd. De deelname is voor de E-pupillen t/m B-junioren (8 t/m 16 jarigen). In de categorie van de C-junioren wordt dit jaar ook weer een meisjespoule gespeeld. Hier neemt ook het C-meisjesteam (MC1) van SVI aan deel.

De in totaal 700 buitenlandse deelnemers overnachten allemaal in Summercamp Heino. Voor de buitenlandse deelnemers valt dit toernooi in de herfstvakantie en maken daar een meerdaagse trip van. Zo zullen een aantal teams de Arena bezichtigen of een pretpark bezoeken. Verder zullen 200 sporters vrijdagavond de wedstrijd FC Zwolle- FC Dordrecht bezoeken.

Kortom, een uniek weekend waarbij jonge voetballers samen spelen en strijden voor mooie prijzen en de eer, waarbij de SVI-organisatie zorg draagt voor een prettige sfeer.

Het programma is als volgt: • Donderdag 20 oktober: aankomst teams. • Donderdagavond 20 oktober Teamleidersreceptie in Summercamp Heino • Vrijdag 21 oktober 10:00 uur Aanvang toernooi 19:00 uur einde 1e toernooidag • Zaterdag 09:00 uur Laatste voorronden en Finales 17:30 uur Feestelijke prijsuitreiking.

Supporters en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om een bezoek te brengen aan dit unieke toernooi.

Artikel delen: