Diverse onderhoudswerkzaamheden

Zwolle – De gemeente Zwolle start op maandag 17 oktober aanstaande met de onderhoudswerkzaamheden aan de Blokjesbrug, Hanekampbrug en de tunnel Marsweg. De activiteiten veroorzaken overlast voor het verkeer.

Voor de herstelwerkzaamheden wordt de Blokjesbrug van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 11 november voor al het verkeer afgesloten. De herstelwerkzaamheden vinden plaats aan het betonnen brugdek. Tevens wordt deze voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Voor fietsers komt er een nieuwe oversteek. Het werk aan de brug is een vervolg op de asfalteringswerkzaamheden in september dit jaar. Gemotoriseerd verkeer en fietsers worden verzocht om te rijden via de Marsweg, gelegen tussen de Ittersumallee en Oldeneelallee.

Van 17 oktober tot en met 4 november krijgt de Hanekampbrug een nieuw rijdek. De brug is gedurende deze periode afgesloten voor alle verkeer. Wel is dan de Hanekamp vanaf de rotonde Wipstrikkerallee weer toegankelijk. Klanten van het tankstation kunnen via de Hanekamp het station bereiken. Stads- en Streeklijnen rijden om via de Wethouder Alferinkweg.

In de periode van 27 tot en met 29 oktober is tevens de Luttenbergstraat, in het gedeelte vanaf de brug tot aan de kruising met Wethouder Alferinkweg, afgesloten voor het verkeer in verband met asfalteringswerkzaamheden. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen 19.00 en 06.00 uur. Bebording geeft de omleidingsroute aan om via Wethouder Alferinkweg, Luttenbergstraat, Assendorperstraat, Groot Wezenland te rijden. Dit is ook de omleidingsroute van stads- en streeklijnen.

De gemeente Zwolle voert van maandag 17 tot en met vrijdag 21 oktober werkzaamheden uit in de tunnel Marsweg die gelegen is onder een spoorlijn. De activiteiten vinden plaats in de nachtelijke uren tussen 19.00 en 06.00 uur. Tijdens de werkzaamheden gelden voor het verkeer omleidingroutes via Marsweg – Oldeneelallee – Ceintuurbaan – Leo Majorlaan en Marsweg – Oldeneelallee – IJsselallee – Nieuwe Veerallee – Westerlaan – Oosterlaan – Deventerstraatweg – Hortensiastraat.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Dat vroeg ik me ook af, blokjesbrug.
    Volgens google maps, is het de brug die in het verlengde van de Ittersumallee, dan krijg je het kruispunt Marsweg/Gerenweg en dan kom je over de Wetering, de blokjesbrug tegen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.