Vrachtwagenchauffeur mishandeld

Zwolle – Op de Rembrandlaan ontstond op donderdagavond 13 oktober een verkeersconflict. Een vrachtauto, bestuurd door een 32-jarige Zwollenaar, reed met zijn vrachtauto over de Rembrandtlaan. Volgens de verklaring van de chauffeur wilde een tegemoetkomende auto nog een busje voorbij aan zijn eigen kant van de weg om zodoende nog voor de vrachtwagen langs te kunnen. Hier was geen ruimte meer voor en de Zwollenaar zie tegen de man van de tegemoetkomende auto dat hij achteruit moest want er zaten meerdere voertuigen achter de vrachtwagen dus hij kon geen kant op met de vrachtauto. Hierop begon de man in de personenauto te schelden.

Omstanders bemoeiden zich met de zaak en gaven ook aan aan de man dat hij toch echt achteruit moest. Dit deed hij tenslotte. De bestuurder van de vrachtauto reed verder en parkeerde zijn vrachtauto om een pakje op te halen. Hierop kwam de chauffeur van de auto weer naar hem toe en probeerde de vrachtauto klem te zetten. Ook begon hij weer allerlei verwensingen te roepen en bleef voor de winkel waar de 32-jarige Zwollenaar was, wachten. Op een gegeven moment kwam hij naar binnen en schopte en sloeg hij de 32-jarige Zwollenaar en ging er vervolgens vandoor. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Weer een typisch geval van een kort lontje! Mensen hebben geen respect meer voor elkaar! Lang leve de verhuftering van de samenleving! Bah!>:(


  ⚠️ Meld

 2. zo heb ik iemand op een kruispunt uit zijn auto zien stappen om te razen en tieren tegen de chauffeur van de auto voor hem die niet snel genoeg optrok voor een stoplicht dat weer op rood was gesprongen. ik zat op de fiets en heb hem hard toegeroepen dat ie normaal moest doen. Iemand blijft niet express bij groen wachten, misschien was de motor afgeslagen, heb ik niet kunnen horen. Als meer mensen van dit soort doorgeslagen idioten attend maken op hun gedrag, vooral als je met meerdere getuigen bent. misschien dat ze er dan nog iets van leren….  ⚠️ Meld

 3. Bijzonder, heb je zo’n haast dat je niemand de ruimte gunt om vervolgens wel de tijd te hebben om de man op te wachten…dan gaat er iets goed mis in je brein!


  ⚠️ Meld

 4. @Criticus:

  waarom zo je niet met een vrachtwagen over de rembrandtlaan mogen rijden!?

  er zitten toch gewooon bedrijven de bevoorraad moeten worden?

  volgens mij snap je niet waar het hier om gaat.:o


  ⚠️ Meld

 5. Bericht door Zwollenaar is Back, op 15 oktober 2011 om 16:56
  Bijzonder, heb je zo’n haast dat je niemand de ruimte gunt om vervolgens wel de tijd te hebben om de man op te wachten…dan gaat er iets goed mis in je brein!

  Haha! Dat denk ik nu ook altijd!

  Als meer mensen van dit soort doorgeslagen idioten attend maken op hun gedrag, vooral als je met meerdere getuigen bent. misschien dat ze er dan nog iets van leren….

  Eens! Vooral gewoon een foutje van iemand accepteren, maar wel zorgen dat de echte idioten aangesproken worden op hun gedrag!

  Bericht door dennisb, op 16 oktober 2011 om 03:07
  @Criticus:

  waarom zo je niet met een vrachtwagen over de rembrandtlaan mogen rijden!?

  Ik zie daar het probleem ook niet zo van in…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.