Elke vrijdagmiddag: Popfrontcafé

Zwolle – Vanaf vrijdag 21 oktober is er een nieuwe plek in Zwolle waar muziekliefhebbers en muzikanten hun hart op kunnen halen. Onder de noemer Popfrontcafé opent Popfront iedere vrijdagmiddag haar deuren om te fungeren als een informeel café waar je alles te weten kan komen over het muziekvak. Met items als “Aan ’t woord”, showcases, optredens en gastsprekers wordt het Popfrontcafé op vrijdagmiddag een fijne plek om te zijn als je van muziek en gezelligheid houdt.

Naast dat Popfrontcafé een gezellige plek moet zijn om je vrijdagmiddag door te brengen wordt geprobeerd om een afwisselend programma neer te zetten. Eén van de items die zal worden aangeboden is bijvoorbeeld “Aan ’t woord” waarbij artiesten of professionals uit de muziekindustrie de fijne kneepjes uit het vak vertellen en daarmee hun ervaringen delen. Natuurlijk kunnen bezoekers na afloop ook vragen stellen.

Tijdens de openingsmiddag heeft Zwolse rapper Rico de eer om als eerste artiest “aan ’t woord” te zijn. Ongetwijfeld kan hij veel ervaringen uit zijn rijkelijke carrière met het publiek delen. Daarnaast is er een optreden van het talentvolle Aendure. Leden van deze rock / popformatie zijn studenten van de opleiding Artiest / Muziek aan Het Deltion College in Zwolle. Aendure maakt naar eigen zeggen frisse poppie tunes samengevoegd met karakteristieke riffs tot een smakelijke rocktail, en spelen speciaal voor de opening een akoestische set.

Het Popfrontcafé vindt plaats in Popfront aan de Burgemeester Drijbersingel en is iedere vrijdagmiddag open van 14:00 tot 18:00 uur. Uiteraard is het café voor iedereen toegankelijke en helemaal gratis. Kijk voor meer informatie op www.popfront.nl .

Artikel delen: