Lezing Life Planning

Zwolle – Donderdagavond 20 oktober is Gabri Verbeek te gast in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle Centrum. Met zijn lezing Life Planning verschaft Gabri Verbeek je een fundamenteel inzicht in het diepgaande verband tussen geld en gevoel. Life Planning, oorspronkelijk ontwikkeld door George Kinder, reikt je de instrumenten aan om te bereiken wat iedereen uiteindelijk graag wil: een fijn, ontspannen leven.

life20planning.jpg

Geld is ontegenzeggelijk belangrijk in onze maatschappij. Echter het is net zo belangrijk als wij het zelf maken. Geld op zich is niet meer dan fantastisch mooi bedrukt papier en fraai vormgegeven munten; tegenwoordig niet meer dan een bankpas en een bedrag op een scherm. In de dagelijkse praktijk is geld echter iets heel anders. Geld en geld gerelateerde zaken kunnen ons van binnen diep raken. Geld is energie, geld is emotie, geld is waardering, geld is zorgelijk; zowel het wel als het niet hebben van geld. Regelmatig spelen gevoelige en emotionele kwesties rondom geld. Deze gevoelens en emoties kunnen ons blikveld behoorlijk vertroebelen. Hierdoor lopen we de kans om beslissingen te nemen waar we later met een gemengd gevoel op terugkijken.

De Amerikaan George Kinder, auteur van het boek The Seven Stages of Money Maturity, stelt dat financiële rust en voorspoed financiële volwassenheid vereisen. Als je weet wat je in het leven wilt en begrijpt welke rol geld in je leven speelt, kun je geldzaken regelen met een gevoel van rust, vrijheid en zekerheid. Gabri Verbeek is ambassadeur voor Life Planning in Nederland. Meer informatie en workshops: www.inspiratieverzekerd.nl.

De lezing Life Planning door Gabri Verbeek vindt donderdag 20 oktober van 20.00 tot 22.00 uur plaats in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle Centrum. Entree: 5 euro (reservering vooraf) of 6 euro (aan de zaal). Reserveren is mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.

 

Artikel delen: