Opnieuw topnoteringen voor GH

Zwolle – De voltijdstudies van de Gereformeerde Hogeschool (GH) in Zwolle behoren opnieuw tot de top van Nederland. Dat blijkt uit de Keuzegids HBO Voltijd 2012 die deze week verschijnt. Daarin staan de studies Verpleegkunde en Godsdienst Pastoraal-Werk (GPW) van de GH op plaats één in hun opleidingscategorie.

111018_feest_gh_zwolle_ivm_noteringen_keuzegids.jpg

Ook de andere GH-opleidingen eindigen bijzonder hoog in de Keuzegids. Pabo, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) én Maatschappelijk Werk & Dienstverlening (MWD) noteren een tweede plaats in hun categorie. Recent werden de opleidingen Verpleegkunde, SPH en Pabo ook al hoog gewaardeerd in de bijlage Beste Studies van Elsevier.

Bestuursvoorzitter Jacob Schaap is blij met de rankings in de Keuzegids: “Met allemaal podiumplaatsen doen we het opnieuw uitstekend. Dat zowel onze studenten als accreditatiecommissies ons typeren als een hogeschool met uitzonderlijke kwaliteit, vind ik een groot compliment voor de GH.” Dinsdagmorgen vierde de hogeschool dit resultaat met een feestelijke bijeenkomst voor studenten en medewerkers.

Toch is Schaap ook waakzaam: “Dat we opnieuw zo goed scoren, danken we aan onze hoge kwaliteitseisen. Maar échte kwaliteit blijft. Dat krijg je alleen voor elkaar als je betrokken bent naar studenten en werkveld. Dat blijft dus onze opdracht voor het komende studiejaar. Ik wil dat studenten en collega’s nog meer met elkaar delen wat goed gaat en wat beter kan. Alleen met die positief kritische houding kun je opleidingen blijven verbeteren.”

Artikel delen: