University Of Dance met Latin-editie naar Hedon

Zwolle – Na de spectaculaire uitverkochte zomer editie met een 2 uur durende DJ set van Sunnery James & Ryan Marciano, keert University Of Dance zaterdag 29 oktober terug met een heuse Latin editie. Tijdens alweer de zesde editie nemen La Fuente, Stefan Vilijn, Apster, Bassjackers, Mark Larocca, Casper Grey en Timo-T een voor een plaats achter de draaitafels van Zwols poppodium Hedon.

La Fuente, ook wel bekend om zijn enorme afro-kapsel , is een nieuwe oldtimer in de Latin wereld. Zijn muziek biografie strekt zich uit over bijna de hele wereld, met optredens in Vietnam, Spanje, Turkije, Curacao, België en natuurlijk in de meeste clubs in Nederland. Stefan Vilijn is technisch erg getalenteerd als DJ en producer. Op dit moment is hij actief betrokken bij verschillende grote namen uit de Nederlandse en internationale House-scene. Hij heeft samen gewerkt met bekende artiesten als o.a. DJ Disciple, Boris Rush en Prok & Fitch. Door de jaren heen is zijn geluid sterk ontwikkeld. Je kunt zelfs zeggen dat hij zijn eigen geluid heeft gecreëerd. Stefan Villijn is een DJ die een veelbelovende toekomst voor zich heeft liggen.

Apster maakte dit jaar onder andere furore, met een stevige Electro House sound, op het festival Latin Village. Ook kwam zijn wereldhit met de Amerikaanse rapper Pitbull voorbij (het nummer Pause produceerde hij). Internationaal maakt hij goed naam met zijn tour door Australië deze zomer.

Bassjackers zijn begin oktober net terug van een Amerikaanse club tour en zullen 29 oktober zomerse beats ten gehore brengen die ze dit jaar hebben opgedaan met o.a. Tiesto. De heren stonden twee keer op Privilage Ibiza waar ze back 2 back draaiden met de bekendste DJ ter wereld. Bassjackers scoorden deze zomer een dance hit met het nummer Mush Mush, dat door alle grote DJ’s als club banger werd gehanteerd. Denk hierbij aan namen als Swedish House Mafia, Benny Benassi, Tiesto, Afrojack, Sidney Samson, Dada Life en de lijst gaat door.

Mark LaRocca is inmiddels ook een begrip geworden binnen en buiten Zwolle en zal deze editie acteren tussen de bovengenoemde wereldartiesten. Verwacht van hem een zomerse sound waar je niet op stil kan staan. Casper Grey doet daar niet voor onder en hij zal samen met Timo-T de avond inleiden naar het hoofdprogramma. Bizzey is het vocale gezicht van University of Dance, maar voor deze Zomerse Latin editie hebben we een gast Vocalist uitgenodigd, namelijk niemand minder dan V.I.

UNIVERSITY OF DANCE
Met: LA FUENTE / STEFAN VILIJN / APSTER / BASSJACKERS / MARK LAROCCA / CASPER GREY / TIMO-T
Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 29 oktober
Open : 22:00 uur Aanvang : 22:00 uur Entree : € 10,00 (vvk) – € 12,50 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)
Leeftijd : 18+
Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato, VVV en Hair Today te Zwolle. University of Dance is een initiatief van Hedon & Studentertaiment, waarbij Dirk Deluxe het concept levert.

Artikel delen: