Thema-avond Curatele, bewindvoering en mentorschap

Zwolle – MEE IJsseloevers en Overijssel Platform VG organiseren op dinsdag 1 november a.s. een bijeenkomst over curatele, bewindvoering en mentorschap bij MEE IJsseloevers, Dr. Van Deenweg 2.10 in Zwolle.

Wat houdt bewindvoering of mentorschap precies in? Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen? Hoe laat je iemand onder curatele stellen? Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn kind altijd voldoende inkomsten zal hebben om de nodige zorg/begeleiding te betalen? Deze en vele andere vragen staan centraal tijdens deze bijeenkomst. Naast een algemene voorlichting over deze onderwerpen is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

Deze avond wordt verzorgd door de sociaal juridisch medewerker van MEE IJsseloevers, mevrouw J. Grooten.

De thema-avond is bedoeld voor ouders, verzorgers, familieleden en begeleiders van mensen met een beperking. Ook mensen die vanuit beroepsmatig oogpunt interesse hebben in dit onderwerp, zijn van harte welkom.

De avond vindt plaats op dinsdagavond 1 november 2011 op het kantoor van MEE IJsseloevers, Dr. van Deenweg 2-10 te Zwolle en duurt van 19.30 – 21.30 uur. De bijeenkomst is gratis. In verband met de voorbereiding is aanmelden gewenst, u kunt zich aanmelden via T 038 455 46 46 (informatiecentrum) of via info@meeijsseloevers.nl Dit kan tot en met 31 oktober 2011 a.s. Voor meer informatie over de avonden kunt u contact opnemen met het informatiecentrum van MEE IJsseloevers in Zwolle T 038 455 46 46 of E infozwolle@meeijsseloevers.nl  

 

Artikel delen: