Cello en piano op Cultuurschip Thor

Zwolle – Op zondag 23 oktober vindt er op Cultuurschip Thor weer een bijzonder concert plaats. Cellist Jonas Pap en pianist Rik Elings verzorgen het vierde concert in de try-out serie ‘Uurtje Cultuurtje’.

Jonas Pap is een van de meest gevraagde cellisten van Nederland en een van de weinigen die naast klassieke muziek ook pop en jazz speelt. Zo werkte hij onder andere met Mathilde Santing, Herman van Veen en maakte hij deel uit van Kyteman’s befaamde Hiphop orkest. Jonas en Rik spelen al jaren samen en zijn perfect op elkaar ingespeeld. ‘Papelings’ improviseert van de hak op de tak en rijgt met speels gemak de meest uiteenlopende muziekstijlen aaneen. Speciaal voor dit concert doen er twee gasten mee: trompettist Jan-Willem te Kiefte (Millennium Jazz Orchestra) en zangeres Nienke de Groot (Ruth Jacott).

De concerten van Jonas Pap en Rik Elings vinden plaats op 23 oktober om 12.00 uur en om 15.00 uur. Inloop (met inbegrepen kopje koffie of thee) een half uur voor aanvang. Entree € 11,90 (€10,- met 19% BTW). Reserveren is gewenst. Dat kan uitsluitend via de website. Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle, www.cultuurschipthor.nl .

Artikel delen: