Proef taxi-informatiepunt Isala Klinieken

Zwolle – Het reserveren van een rit met de regiotaxi vanuit de Isala klinieken in Zwolle wordt vanaf 28 oktober 2011 gemakkelijker. De provincie Overijssel start dan samen met Zilveren Kruis Achmea, de gemeente Zwolle en de Isala klinieken met een proef van een jaar met taxi-informatiepunt bij de hoofdingangen van de Isala klinieken. Klanten van regiotaxi Vechtdal kunnen vanaf 1 januari 2012 gebruik maken van deze service.

Op het taxi-informatiepunt staat een informatiescherm met daarop de aankomsttijd van de taxi en een paslezer, waar u met uw eigen pas een rit kunt boeken. Om u te informeren over de aankomsttijd van uw taxi hangen er beeldschermen in de ontvangsthal van beide locaties van de Isala klinieken. Op dit scherm ziet u precies wanneer uw taxi arriveert. De informatie over de verwachte aankomsttijd wordt regelmatig ververst. Komt uw taxi in een file? Dan ziet u dat direct op het scherm en daarbij de aangepaste aankomsttijd. Ook als uw taxi eerder komt ziet u dit op het beeldscherm.

In de buurt van het informatiescherm staat een speciale paslezer. Met uw Regiotaxipas kunt u hier een terugreis boeken. Deze rit verschijnt op het informatiescherm, zodat u kunt zien wanneer uw taxi arriveert.

Nadere informatie over de werking van de taxi-informatiepunten kunt u krijgen bij de receptie van de Isala klinieken.

De proef met de taxi-informatieschermen en de paslezer duurt tot oktober 2012. Daarna besluiten de deelnemende partijen of de service wordt voortgezet en/of wordt uitgebreid. Via de website www.regiotaxi.overijssel.nl  zal men hier volgend jaar over worden geínformeerd.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Proficiat overijssel.

  Bij ons in Limburg doen we dat al minstens 40 jaar met groot succes.
  In de ziekenhuizen,Heerlen,Maastricht,Sittard en Roermond is er een meldpost gevestigd hierdoor kennen wij geen wachttijden die langer zijn dan 15 minuten.En komt er zelden een patient te laat op de afspraak.
  En alles zonder pasjes of dure apparatuur.

  Met vriendelijke groeten,
  J.H.Renierkens


  ⚠️ Meld

 2. @Wichert, alle gebruikers van de taxipas hebben hierover een brief gehad. Hierin staat uitleg hoe e.e.a in zijn werk gaat.
  En hierboven staat 28-10 dus ik neem aan dat jij het met deze persoon er gebruik van kunt maken.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.