Vlootschouw 2011: Praktijkonderzoek in schijnwerpers

Zwolle – Op 2 november 2011 kunnen bezoekers zich laten inspireren tijdens de Vlootschouw, het jaarlijks terugkerende symposium van de Opleidingen Speciale Onderwijszorg (OSO) van Windesheim.

Tijdens dit symposium presenteert een select gezelschap van afgestudeerden hun praktijkgerichte onderzoek. Zij hebben in 2011 de Master Special Educational Needs (M SEN) afgerond. Hun onderzoeken blinken uit in actualiteit en originaliteit en hebben een duidelijke meerwaarde voor het werkveld. De Vlootschouw laat bovendien zien wat praktijkgericht onderzoek precies inhoudt en is interessant voor iedereen die graag op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen het onderwijs.

 

Bezoekers kunnen twee workshops volgen, die worden geleid door alumni van de Master SEN. Zij hebben de keuze uit ongeveer twintig workshops waarvoor ze zich tijdens de Vlootschouw kunnen inschrijven. Net als voorgaande jaren worden de drie beste onderzoeken beloond met een juryprijs. De jury bestaat uit vertegenwoordigers uit het werkveld, Windesheim OSO-docenten en een alumnus van Windesheim OSO. Daarnaast kan het aanwezige publiek kenbaar maken welk onderzoek zij het beste vindt.

De Vlootschouw vindt plaats op 2 november van 14.00 tot 18.30 uur in het auditorium van Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle. Aanmelden kan via www.windesheim.nl/agenda. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Artikel delen: