Getuigenoproep: Doorrijden na aanrijding

Zwolle – Op dinsdagochtend 18 oktober uur meldde een 64-jarige man uit Zwolle zich bij de politie. Hij was op zaterdag 15 oktober tussen 11:00 en 11:10 uur aangereden toen hij met de auto over de oude Meppelerweg reed in de richting van de Ceintuurbaan. De man stond stil met zijn auto voor de verkeerslichten op de kruising met de Ceintuurbaan om rechtsaf te slaan. Achter hem naderde een lichtgrijze (metallic) Volkswagen Passat. Achter het stuur zat een jonge vrouw. Deze trok haar jas uit waarbij de man voelde dat zijn auto bewoog omdat de Volkswagen tegen zijn auto aan reed.
 

politie_logo_4.jpg

 
De man stapte uit en gaf aan dat de vrouw tegen hem aan was gereden en vroeg aan de vrouw om achter hem aan te rijden zodat zij de verzekering konden regelen. De man sloeg rechtsaf de Zwartewaterallee op en verwachtte dat de vrouw wel achter hem aan zou rijden maar zij reed de snelweg op richting Amersfoort. Het signalement van de vrouw: blank, circa 25 jaar, zwart krullend losgedragen haar tot op de rug/heup, normaal/slank postuur, Nederlandssprekend. Droeg een zonnebril. De politie is op zoek naar deze vrouw en verzoekt haar contact op te nemen. Was u getuige van de aanrijding of beschikt u anderzins over informatie die tot oplossing van deze zaak kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 of bel met Bel M: 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. als hij naar het tankstastion reed dan is het doorrijden, als hij de zwartewaterallee op ging wat verwacht hij dan, dat je kilometers achter hem aanrijdt ??

 2. "zwart krullend losgedragen haar tot op de rug/heup, normaal/slank postuur, 25 jaar "
  Hij had beter naar het kenteken kunnen kijken.
  ALs ik die vrouw was, was ik ook direct bij die engerd weggereden :D:D

 3. @ABC: Als er geen slachtoffers zijn en er geen sporenonderzoek gedaan moet worden, is het wel zo netjes om in overleg een plek te zoeken waar je het verkeer niet in de weg staat, bijvoorbeeld bij het tankstation om de hoek.
  Dat die jongedame zo arrogant is om er vandoor te gaan, valt niet goed te praten.

 4. @Arie, de Esso is op de ceintuurbaan, dit bericht stelt dat hij de zwartewaterallee op reed wat toch echt onder de snelweg door is.

  Die man kan wel weet-ik-veel-waarheen rijden en verwachten dat die vrouw hem volgt…

Reageer