Amateurverenigingen en FC Zwolle schrijven historie

Zwolle – De jeugdafdeling van FC Zwolle en alle Zwolse amateurclubs met een jeugdafdeling slaan de handen ineen! Na een jaar voorbereidingstijd is het vrijdag 21 oktober aanstaande eindelijk zover, de FC Zwolle jeugdopleiding en de Zwolse amateurverenigingen tekenen een samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd om elkaar te versterken.

Uitgangspunten van de samenwerking zijn onder andere: – jeugdspelers kansen bieden zich in de voetbalsport te ontwikkelen; – jeugdspelers de mogelijkheid bieden voetbal en onderwijs optimaal op elkaar af te stemmen; – talentvolle (jeugd)spelers stimuleren de overgang naar de jeugdopleiding van FC Zwolle te maken; – de kwaliteit van het jeugdvoetbal bij amateurverenigingen vergroten door de inbreng van de expertise van FC Zwolle.

De volgende Zwolse amateurverenigingen tekenen vrijdag de samenwerkingsovereenkomst: Be Quick ’28, vv Berkum, CSV ’28, sv HTC, vv S.V.I., sv Zwolle, WVF, Z.A.C. en Zwolsche Boys.

Met deze samenwerking hoopt FC Zwolle verdere invulling te kunnen geven aan de strategische ambities van de club. Deze voorziet onder andere in een regionaal herkenbaar eerste elftal. FC Zwolle wil graag op korte termijn ook met regionale (top)amateurverenigingen samenwerkingsverbanden sluiten om invulling te geven aan de kernpropositie van FC Zwolle, waarbij voetbal de verbindende factor in de regio is.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Kijk, zo stimuleer je een hoop jeugd. Ze zitten zo wel dichter bij het vuur doordat ze nu eerder gescout kunnen worden als ze echt talent hebben. Top!!:)

    FCZ komt steeds meer midden in de Zwolse samenleving te staan. Mag ook wel voor een aanstaande eredivisie ploeg 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.