Hinder door wegwerkzaamheden

Zwolle – Op een aantal plaatsen is er hinder te verwachten door werkzaamheden aan het wegennet van Zwolle. Tussen donderdag 20/10 en een week later, 27/10 worden de verkeerlichten hoek Rijnlaan/Waallaan buiten werking gesteld. Dit in verband met asfalteringswerkzaamheden. Er zullen verkeersregelaars aanwezig zijn.

Tussen maandag 24/10 en vrijdag 28/10 op de Hanzelaan door rioleringswerkzaamheden in de bocht ter hoogte van Wärtsila. Buspassagiers worden verzocht gebruik te maken van de tijdelijke instaphalte Lubeckplein gelegen aan de Koggelaan. Tot slot, de gehele dag tot 24-10-2011 tussen Buckhorstlaan en Nijenhuislaan, vindt de afbouw van de Havezathenallee, fase 4 plaats. Het betreft asfalteringswerkzaamheden. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via Hasselterweg – Stadshagenallee. Fietsers worden omgeleid via Hofstedestraat. Op 24 oktober wordt om 12.00 uur de rijbaan vrijgegeven voor het verkeer. Na de winterstop worden vanaf 13 februari fasen 5 en 6 uitgevoerd.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. ’t Ging niet helemaal goed…..

  “Hinder te verachten”. Zou het een idee zijn om de tekst even na te lezen voordat je het plaatst?

  “hoek Rijnlaan/Waallaan “. Welke hoek? Er zijn er 4! Of wordt de kruising bedoeld?


  ⚠️ Meld

 2. En om nog even door te zeuren:
  “Buspasagiers worden verzocht”

  BuspasSagiers wordT verzocht. Buspassagiers (met 2 x s in het midden!) is in deze zin niet het onderwerp, vandaar dat het werkwoord enkelvoud moet zijn.

  Zwolle heeft meer dan 1 weg, het juiste woord is wegennet.


  ⚠️ Meld

 3. Spellingscontrole doet het vaak niet bij het maken van websites. Commentaar hebben mag wel, maar gelijk een beschuldiging van alcoholgebruik ? Netjes is anders!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.