Drie mannen aangehouden voor inbraak

Zwolle – In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 oktober kreeg de politie een melding van een inbraak bij een instelling aan de Radewijnstraat. De politie was snel ter plaatse en met een surveillancehond werd een zoektocht ingezet. De wijk werd afgezet en met de surveillancehond konden twee verdachten die op de Meppelerstraatweg liepen, worden opgespoord en een verdachte, een 23-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats, werd aangehouden.

Een andere verdachte klom over een hek en rende weg in de richting van de Jupiterstraat. Na een achtervolging kon ook deze verdachte, een 27-jarige man uit Den Haag, worden aangehouden aan de Billitonstraat. Bij nader onderzoek met de hond werd er een inbrekerswerktuig aangetroffen aan de Zerboltstraat. Vlak bij het inbrekerswerktuig werd een 22-jarige man uit de gemeente Westland aangetroffen die geen goede verklaring had waarom hij daar zat, de man was nat en had sterk met tuinaarde bevuilde kleding. Ook deze man werd aangehouden. De drie mannen werden voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Wat een lawaai was dat deze nacht. Honden die blaffen en ook nog eens alle honden uit de flat die beginnen te blaffen. Lawaai van politie die roept ‘POLITIE! KOM TE VOORSCHIJN’ … Gelukkig zijn ze opgepakt!  ⚠️ Meld

 2. Vreemd eigenlijk, doet de politie goed haar werk (vaak niet gezien of gewaardeerd), gaat er iemand zeggen dat de honden blaffen en de politie riep. Welk voorstel heeft Arend-Jan, doofstomme honden en politie die briefjes schrijft aan de heren inbrekers…….
  Zal wel een grapje zijn geweest, hopelijk!:D


  ⚠️ Meld

 3. Volgens mij stelt Arend-Jan enkel een paar simpele feiten. Hij sluit immers af dat ie blij is dat ze zijn opgepakt. Dat zal echt niet enkel voor zijn nachtrust geweest zijn! 😉

  Maar goed werk inderdaad!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.