Speel-o-theek Leentje Buur zoekt vrijwilligers

Zwolle – Speel-o-theek Leentje Buur is een speelgoeduitleen voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Wat de bieb is voor boeken, zijn wij voor speelgoed. De speel-o-theek wordt gerund door een enthousiaste groep vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar vrijwilliger(s) die het leuk vind om ons te helpen bij alle voorkomende werkzaamheden binnen de speel-o-theek.De werkzaamheden bestaan uit het innemen van het speelgoed, controleren en evt. schoonmaken van het speelgoed, kleine administratieve handelingen en verder advies geven aan ouders over speelgoed en helpen bij het uitstallen van de verschillende soorten speelgoed. Wij hebben een breed aanbod van kwalitatief goed en verantwoord speelgoed o.a. Lego, Fisher Price, Knex, Duplo, MB spelen en houten speelgoed. Voorop staat dat kinderen het leuk vinden om te komen en ook het speelgoed in de speel-o-theek kunnen uitproberen. Wij proberen dit in ontspannen en gezellige sfeer met z´n allen te doen. De thee met koekje staan zeker klaar! Het is de hele middag een komen en gaan van ouders en vooral kinderen.

Vind je het leuk om met kinderen om te gaan en je kunt goed samenwerken met anderen, dan willen we je graag ontmoeten! Daarnaast is eigen inbreng van harte welkom.

Wij zijn eens in de 2 weken geopend op de vrijdagmiddag, niet in de vakanties. Je kunt je
kind(eren) natuurlijk meenemen. De gewenste werktijd is van 14.30 tot 17.30 uur. Het is ook mogelijk om eens in de 4 weken te komen. Heb je tijd en zin om ons te ondersteunen, laat het ons dan weten op 038 – 423 63 96 of  leentjebuur@gmail.com .

Artikel delen: