CV de Deurzakkers weg uit residentie De Siggels

Zwolle – Sinds jaar en dag is De Siggels de vaste residentie tijdens de abdicatie/opkomst nieuwe hoogheid en de receptie van de hoogheid. Dit jaar viert CV de Deurzakkers zijn 44 jarige bestaan. CV de Deurzakkers is 44 jaar geleden ontstaan uit een groepje veteranen van voetbalvereniging SVI. Nu net in het jubileumjaar komt er noodgedwongen een einde aan deze locatie.

De reden van deze stap is, paracommercie tegenover de horeca. Ter uwer informatie: Paracommerciële instellingen zijn verenigingen en stichtingen die horeca-activiteiten ontplooien die los staan van hun hoofddoelstelling. De hoofddoelstelling van voetbalvereniging SVI is het verzorgen van voetbaltrainingen en voetbalwedstrijden. Het schenken van een biertje in sportkantine De Siggels, is niet de hoofddoelstelling van de voetbalvereniging.

Daarom hebben CV de Deurzakkers besloten de abdicatie op 11 november in hun stadsresidentie Timeless te houden en het 44 jarige jubileumfeest en de receptie van de 44ste hoogheid der Deurzakkers op 26 november in het grand café van Fitplaza aan de Middelweg te gaan vieren. Voor beide avonden is natuurlijk de toegang gratis.

Op het 44 jarig jubileum feest zullen onder andere de Dikdakkers en Henri van Velsen voor u gaan optreden. Tevens zullen ook onze eigen Sassendonkse Schlager Toppers acte de pressants geven. Ook zal er een optreden zijn van de Big Black Beautiful en The Dance Factory. Als hofkapel zal Thats All de vele verenigingen binnen blazen.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Is het grand café van Fitplaza dan een aparte onderneming? Of is dit zeg maar gewoon de ‘kantine’ van een sportcentrum? Zoja wat is dan het verschil met de kantine van SVI?


    Maak melding

Reageer