Volleybalinterland Nederland–België in Landstede Sportcentrum

Zwolle – Als onderdeel van de voorbereiding op het pre-Olympische kwalificatietoernooi spelen de Oranje volleybalvrouwen zondag 30 oktober een oefeninterland in het Landstede Sportcentrum te Zwolle. Tegenstander in het duel, dat om 15.00 uur begint, is België.

De oefeninterland wordt gespeeld ter voorbereiding op het pre-Olympische kwalificatietoernooi. Als de Nederlandse dames door deze kwalificatie komen, dan plaatsen zij zich voor het Europese OKT dat in mei 2012 in Istanbul plaatsvindt. Winnen zij het Europese OKT, dan bemachtigen ze een ticket voor de Olympische Spelen. Ook op zaterdag 29 oktober staan de Belgische dames tegenover Oranje in een oefenduel, namelijk in het topsportcentrum in Almere.

Kaarten voor de wedstrijd op 30 oktober kosten € 6,00 voor volwassenen en € 3,00 voor jeugd tot 16 jaar en 65+. De kaarten zijn verkrijgbaar tijdens de thuiswedstrijd van Landstede Volleybal tegen Abiant Lycurgus op zaterdag 22 oktober en tijdens kantooruren bij de receptie van het Landstede Sportcentrum. Ook kunnen kaarten worden gereserveerd via tickets@landstede.nl (o.v.v. Reservering Nederland-België, naam aanvrager, contactgegevens). Kijk voor meer informatie op www.landstedesportcentrum.nl .

Artikel delen: