Stadion update FC Zwolle

Zoals u inmiddels van ons gewend bent informeren wij u graag over de laatste ontwikkelingen omtrent de sloop en nieuwbouw van het FC Zwolle stadion, met foto’s en informatie.

De verwijdering van de asbesthoudende golfplaten verloopt voorspoedig, van de Berkumtribune is inmiddels al een groot gedeelte verwijdert. Probleem echter bij de sloper zijn de lichtmasten, door de jaren heen zijn de tekeningen zoek geraakt waardoor men niet precies weet hoe de constructieve opbouw van de masten is. De Scheffergroep denkt spoedig met een oplossing te komen.


Een kijkje in de lichtmast

Ook is vandaag bekend geworden dat wanneer FC Zwolle vrijdagavond een plek bij de Play-offs weet te halen, er uitgeweken zal moeten worden naar het stadion van BVO. Emmen.

De huidige tribune Noord zal nog even overeind blijven staan, in verband met de niet te halen capaciteit voor aanvang van het nieuwe voetbalseizoen zal Noord als tijdelijke nood-(staan) tribune gaan frungeren.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Even een heel eerlijke reactie. Ik heb niks met voetbal, maar als Zwollenaar vind ik deze rubriek met het steeds bijpraten hoe het met ons stadion is toch wel erg leuk!
    Ga zo door!
    Hartelijke groeten Marleen


    Maak melding

Reageer