VVD Zwolle in gesprek met Stadshagen

Zwolle – De Zwolse VVD-fractie houdt een openbare fractievergadering in het Cultuurhuis Stadshagen. Stadshagenaren hebben hier de gelegenheid in gesprek te gaan met de liberale fractie voorafgaand aan het wijkplatform op woensdag 26 oktober.

vvd zwolle.jpg

De snelst groeiende wijk van Zwolle is voor de VVD ontzettend belangrijk in de ambitie om Zwolle uit te breiden naar 140.000 inwoners. De VVD wil graag van de mensen uit Stadshagen horen wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van hun wijk. De fractie vergadert van 18:00 tot 20:00 uur. Het is uiteraard ook mogelijk om de gemeenteraadsleden persoonlijk te spreken op het aansluitende platform.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Zouden de heren politici wel weten wat er echt leeft onders de mensen , of gaat het ze alleen om het salaris dat raadsleden ontvangen


  ⚠️ Meld

 2. de snelst groeiende wijk van zwolle is voor de vvd interessant voor hun politieke winst in zwolle. het beloven van het openen van de knip was puur kiezersbedrog, en daar moet de vvd op afgerekend worden.


  ⚠️ Meld

 3. Ik heb helemaal niet de ambitie om nog meer inwoners in Zwolle te willen. waarom moet Zwolle zo nodig groeien? zitten de wegen al niet vol genoeg?


  ⚠️ Meld

 4. Bericht door zwolleinthuus, op 23 oktober 2011 om 03:04

  Mooi van de VVD, maar ik vind Zwolle prima met zijn 110.000? inwoners.

  Ga jij alvast verhuizen, want Zwolle heeft al veel meer inwoners 😀


  ⚠️ Meld

 5. Idd Observer, ik zit er ook niet op te wachten. De gemeente moet zich eerst op andere belangrijkere zaken richten zoals de wegen van en naar Stadshagen. Je komt Stadshagen s’morgen nu al niet uit met de auto en dan zijn ze nog geen eens klaar met huizen bouwen. De gemeente moet nu eerst aan kwaliteit denken en als dat voor elkaar is aan kwantiteit.


  ⚠️ Meld

 6. Lijkt me inderdaad zinvol om eerst eens te kijken naar de doorstroming van de wegen, want dat van ‘met je auto Stadshagen niet meer uitkomen ’s morgens en ’s avonds er weer in’ is echt waar.
  Lijkt me dat er meer mensen op de fiets kunnen, maar krijg dat eerst maar eens voor elkaar, VVD!
  ‘Zwolle groter’ kan ook op andere plekken dan Stadshagen…


  ⚠️ Meld

 7. Het lijkt wel of niet de fractie naar de inwoners komt, maar dat de inwoners in de rij moeten staan om de fractie te mogen spreken.

  De VVD is er voor al uw grootspraak enne.. iets met de knip ( maar daar mogen we niet over spreken)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.