Nog kaarten verkrijgbaar voor LEGO® WORLD

Zwolle – Tot en met woensdag 26 oktober, vindt het evenement LEGO® WORLD plaats in de IJsselhallen Zwolle. LEGO WORLD is het grootste LEGO spektakel ter wereld en vindt dit jaar voor de 11de keer plaats.

untitled_copy.jpg

De afgelopen dagen hebben duizenden bezoekers genoten van de vele bouwwerken en spectaculaire attracties. De eerste vier dagen van het evenement waren volledig uitverkocht en de komende dagen zal de kaartverkoop ook steeds doorlopen waardoor het evenement, naar verwachting, op zo’n 70.000 bezoekers uit zal komen.

Tijdens LEGO WORLD kun je genieten van: levensgrote LEGO bouwwerken, LEGO modellen, een heuse bioscoop, spectaculaire attracties, LEGO bouwwedstrijden, spannende LEGO themawerelden en bekende artiesten zoals Sjon &Sjeffrie!

Ook dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen om er een 8-daags evenement van te maken en rekening te houden met de vakantiespreiding in Nederland. Dag kassa geopend Het evenement is nog tot en met woensdag 26 oktober te bezoeken en voor de laatste dagen zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa bij de entree van LEGO WORLD.

Aangezien de kaartverkoop nog steeds doorloopt wordt wel aangeraden vooraf even op www.LEGOWORLD.nl te kijken of er op de dag zelf nog steeds kaarten verkrijgbaar zijn. Openingstijden en kaartverkoop LEGOWORLD is in de herfstvakantie geopend van woensdag 19 oktober tot en met woensdag 26 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur.

Kaarten € 18,50 (kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn verkrijgbaar via www.LEGOWORLD.nl en tijdens het evenement aan de kassa.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Er loopt ook een legopoppetje van mij rond vandaag in de ijsselhallen.:D:D:D Tis dat een kaartje 18,50 euro kost, anders had ik wel even om het hoekje willen kijken. Maar hem kennende heeft hij vast veel plezier.:)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.