9 bekeuringen voor rijden in voetgangersgebied

Zwolle – Op maandag 24 oktober zijn, op de Van der Capellenstraat, acht fietsers en een snorfietser bekeurd voor het rijden in het voetgangersgebied.

politie_logo_4.jpg

Het (brom)fietsen in het winkelcentrum is één van de ergernissen van winkelend publiek. Daarnaast kan het voor gevaarlijke situaties zorgen.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Maar hoe laat zijn deze boetes uitgedeeld?

  Tussen 09:00 en 18:00 vind ik het logisch, maar als het ’s avonds wordt uitgedeeld vind ik het niets meer dan op eenvoudige wijze de boetequota te behalen.


  ⚠️ Meld

 2. Zuider ben het volledig met je eens ze moeten er continu controleren want ze jagen je soms van de sokken.Ook een controle op scoor obus ers zal niet mis zijn want daar zijn er ook bij die op volle snelheid langs de winkels scheuren.Ik woon al 24jaar in het winkelcentrum zuid maar sinds de vernieuwing is het een zootje en de politie zie je er sporadisch controleren .Er moet weer net als in het begin een post in het centrum en niet in de pol


  ⚠️ Meld

 3. Helemaal met Zuider en PieterS eens!

  Als je ’s avonds eens naar de Albert Heijn wil hebben mensen ook maar gewoon te lopen. Ik parkeer dan mijn fiets ook netjes in een fietsenrek en loop naar de Albert Heijn…is dat nou zoveel moeite?!?

  Scootmobielers zouden vaak inderdaad ook wat meer rekening mogen houden met mensen die goed ter been zijn.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.