Zaterdagnachtkoorts brengt Ekdom naar Hedon

Zwolle – De grootste hits, de meest fijne dansplaten en bovenal een enorme dosis gezelligheid is wat het terugkerende fenomeen Zaterdagnachtkoorts steeds tot een hoogtepunt brengt. Aankomende editie op zaterdag 5 november in Zwols Poppodium Hedon belooft wel heel speciaal te worden want ditmaal is de excentrieke 3FM DJ Gerard Ekdom uitgenodigd om samen met resident DJ Hans Stroeve te komen draaien.

Het Glazen Huis van Serious Request, Arbeidsvitaminen, Ekstra Weekend; zomaar een aantal mijlpalen in de loopbaan van 3FM DJ Gerard Ekdom. Zijn absurd uitgebreide muziekkennis in combinatie met ongekende passie en enthousiasme maakt hem tot één van de populairste dj’s in Nederland. Wie wel eens serious request heeft gekeken weet dat hij vrijwel elk liedje woord voor woord kan meezingen, memorabel is zijn versie van Cliff Richards Living Doll. Vrijwel wekelijks brengt hij de Freak 11 uit en de verzamelaars De Gerard Ekdom’s BBQ Box zijn niet aan te slepen. Kortom iemand die weet waar hij mee bezig is en ongetwijfeld de juiste platen kiest voor een lekkere avond ongegeneerd dansen.

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle Wanneer : Zaterdag 5 november Open / Aanvang : 21:00 uur Entree : € 12,50 (excl. € 1,- servicekosten) Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen: