Wim Petersloop

Zwolle – De atletiekvereniging PEC 1910 organiseert op zondag 30 oktober de Wim Petersloop, de 1e loop van het NOVON Recreatieloopcircuit seizoen 2011 /2012. Vanaf de atletiekbaan Wim Peters voert de route via een kleine lus in de richting van de Urksteeg. Via het Westerveldse Bos gaan de deelnemers op weg naar de Peterskampweg om weer te finishen op de atletiekbaan. De lopers kunnen er voor kiezen om de ronde een, twee of drie maal te lopen. Voor de jeugdige atleten is er de keuze voor een ronde van 1,5 km die een of twee maal gelopen kan worden.

image1.jpg1.jpg

Het startschot voor de 1500m en 3000 meter is om 10.30 uur. De lopers voor de 5 km, 10 km en 15 km gaan om 11.00 uur van start. Inschrijven voor de verschillende afstanden kan vanaf 10.00 in het clubhuis aan de Urksteeg. Voor lopers op de 5, 10 of 15 km is het vanaf dit seizoen ook mogelijk om zich online in te schrijven via inschrijven.nl om drukte op de dag zelf te voorkomen. Online inschrijven voor de Wim Petersloop kan tot en met 28 oktober met betaling bij het ophalen van het startnummer. Bij inlevering van het startnummer ontvangt iedere deelnemer een kop koffie/thee of flesje sportdrank. Om het nieuwe recreatieloopseizoen bij PEC feestelijk te laten beginnen wordt er voor een klein bedrag appeltaart verkocht.

Het Novon Recreatieloopcircuit bestaat uit een reeks van 7 recreatielopen. Bij deelname aan vier van de zeven recreatielopen ontvangt de atleet een leuke herinnering voor zijn of haar inspanningen gedurende het seizoen. De recreatielopen starten vanaf de atletiekbaan Wim Peters en voeren vervolgens door het mooie buitengebied van Zwolle. Iedere maand zal er tegen een kleine vergoeding een consumptie worden verkocht die past bij de maand waarin de loop wordt gehouden. Link voor online inschrijving Wim Petersloop https://www.inschrijven.nl/formulier?id=2011103021420&tl=nl  

Artikel delen: