Kennismaken met handbal

Zwolle – Handbal is een fantastisch teamsport voor jongens en meisjes met een passie. Dat moet je een keer meegemaakt hebben. s.v. Tyfoon nodigt daarom op dinsdag 1 november alle jongens en meisjes uit, van 18.00 tot 19.00 uur in de grote sporthal van het Bewegingshuis in Stadshagen. Tyfoon vindt namelijk dat iedereen vanaf 6 jaar kennis moet maken met handbal.

Iedereen kan vier keer gratis en zonder verdere verplichtingen meetrainen. Op deze wijze heeft iedereen ruimschoots de tijd om te ontdekken dat handbal de sport voor hem of haar is. Wie de vier gratis trainingen heeft gevolgd, kan dan beslissen of ze al dan niet willen instromen in één van de handbalteams van Tyfoon, om mee te spelen in de competities van het Nederland Handbal Verbond.

Heb je interesse? Kom dan naar het Bewegingshuis. Neem vooral de sportschoenen en de sportkleding mee. Voor eventueel meer informatie kan je bellen met de familie Jans, 038-4441682, of mailen naar janshtm@hetnet.nl . Kijk ook eens op www.svtyfoon.nl  

Artikel delen: