Hét Sinterklaasfeest voor gezinnen onder minimum

Zwolle – Nadat het duidelijk werd dat er twee Sinterklaasfeesten worden georganiseerd voor gezinnen die onder het bestaansminimum leven is er een gesprek geweest tussen beide organisaties. De handen worden ineen geslagen en er is besloten dat er één groot Sinterklaasfeest wordt georganiseerd dat op zaterdag 3 december plaats vindt in Regardz Nieuwe Buitensociëteit.

De kinderen die naar het Sinterklaasfeest in de Vrolijkheid wilden komen zijn nu op zaterdag 3 december van harte welkom in Regardz Nieuwe Buitensociëteit. Op dit moment is er ook een oplossing gevonden voor de locatie van de Voedselbank Zwolle. Daardoor kunnen de inschrijfmogelijkheden gewoon door gaan. Tot nu toe zijn er al meer dan 60 aanmeldingen. Gezinnen kunnen zich blijven inschrijven via sinterklaasfeest2010@live.nl en tijdens de uitreikmomenten van de voedselpakketten van de Voedselbank Zwolle.

Op de gezellige Sinterklaasmiddag worden de gezinnen om 15.00 warm ontvangen met koffie/thee, ranja en met een lekkere Sinterklaaskoek van de Stadsbakker. Tijdens de Sinterklaasmusical die verzorgd wordt door musicalschool Song&Dance is er een spectaculaire goochel/jongleer act door Laurens van der Sluis. Aan het einde van het programma krijgen alle kinderen een mooi cadeau mee naar huis.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Ik denk dat de publicatie en discussie op Weblog Zwolle ook een aandeel gehad heeft in het combineren van de twee eerder aangekondigde losse feesten.


    ⚠️ Meld

  2. Iedereen in Zwolle gefeliciteerd met dit stukje SAMENleven! Zo zie je maar weer, de samenleving bouw je met elkaar! Een fijn feest gewenst aan alle organisatoren, vrijwilligers en kinderen!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.