Zwolle drie maal in “Onder de Loep”

Zwolle – Onderstaande onderwerpen zijn ondermeer te zien in de oktobereditie van het opsporingsprogramma “Onder de Loep”. De eerste uitzending begint om 16.38 uur op RTV Oost en zal om 19.38, 21.38 en 22.38 worden herhaald.

Vernieling slagboom Goudsteeg.   De slagboom achter het gemeentehuis aan de Goudsteeg is meerdere malen vernield. Van twee vernielingen zijn hele goede beelden. Vonden plaats tussen 14 en 15 september en 23 en 26 september. De eerste keer vernielen drie jongens (uit een groep van vier) de slagboom. De tweede keer werd de slagboom vernield door twee jongens uit een groep van drie. De politie wil graag weten wie deze vandalen zijn.

Insluiping instelling   Twee mannen pinnen op zaterdagochtend 11 juni met een gestolen pinpas bij de Rabobank aan de Rijnlaan. De pas wordt eerder die nacht gestolen uit een instelling aan de Sorghvlietweg. Wie kent deze mannen?

Zakkenrollerij  Een jonge vrouw met een bril en een hoofddoek pint meerdere malen met gestolen pinpasens. De ene pas is op 5 augustus gestolen van een 84-jarige vrouw in een supermarkt aan de Dobbe. De tweede pas werd van een 83-jarige vrouw in een andere winkel aan de Dobbe gestolen op 22 augustus. Wie is deze opvallende jonge vrouw?

Artikel delen: