Scooter bestuurder gewond na aanrijding

Zwolle – Op woensdagmiddag 26 oktober heeft er een aanrijding plaats gevonden nabij de kruising Spoolderbergweg en de Katerveerdijk. Een 44-jarige bestuurder van een scooter uit Zwolle kwam hierbij in aanraking met een personenauto die bestuurd werd door een 54-jarige inwoner uit Zwolle. De scooter reed op het fiets/ bromfietspad van de Spoolderbergweg komende vanuit richting Zwolle en gaande in de richting van Hattem.

politie_logo_4.jpg

Bij het verkeerslicht met de Katerveerdijk had de bestuurder van de scooter groen licht maar werd aangereden door een afslaande automobilist die ook groen licht had. De 54-jarige automobilist had de bestuurder van de scooter vermoedelijk over het hoofd gezien. Door de aanrijding raakte de bestuurder van de scooter gewond. Hij werd door personeel van ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer bleek o.a. zijn linker pols, zijn linker elleboog en een middenhandsbeentje te hebben gebroken.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Zou het “alleen maar” over het hoofd zien zijn geweest of zal snelheid hier ook iets mee te maken hebben gehad?
    Ter plekke zit je nog binnen de bebouwde kom, waar een scooter (indien op het fietspad gereden moet worden) slechts 30 km/uur mag rijden.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.