Uitslag namenwedstrijd Het Onthaastcafé

Zwolle –  Sinds 2006 bestaat het Onthaastcafé. Iedere maandagavond eten, spelen, praten daar mensen met en zonder beperking samen in een sfeer die onthaast. Met het wegvallen van subsidies is de toekomst van het Onthaastcafé onzeker. Er zijn nieuwe financiële middelen nodig om te kunnen blijven bestaan.

Met 150 ‘aandeelhouders’ die gemiddeld 50 euro per jaar doneren, is de toekomst van het Onthaastcafé zeker gesteld. Nu vindt de stichting de term ‘aandeelhouder’ niet passen bij de sfeer van het Onthaastcafé. Daarom heeft de organisatie een namenwedstrijd uitgezet. Uitslag namenwedstrijd Er zijn ruim veertig namen ingediend. Uiteindelijk heeft het bestuur gekozen voor de naam ‘Onthaast-FF’. FF staat voor Friends Forever.

Deze naam is tijdloos en duidt op de langdurige relatie die het Onthaastcafé wil aangaan met haar achterban. Het doel is dat het Onthaastcafé een plek wordt waar de ‘Onthaast-FF’ op maandagavond makkelijk naar binnen loopt, aanschuift bij de maaltijd en zich thuis voelt. Gezocht: 150 Onthaast-FFers Wie wil Onthaast -FF worden?

Voor 50 euro per jaar kun je altijd het Onthaastcafé bezoeken en mee-eten tegen kostprijs. Daarnaast wordt er jaarlijks een Onthaast-FF-avond georganiseerd. Het Onthaastcafé heeft een ANBI status, dus giften zijn belastingaftrekbaar.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. We hopen natuurlijk op veel nieuwe Onthaast FFers zodat het Onthaastcafe zijn eigen broek kan ophouden

    Gr. Roeland vd Meij en Rudy Spanhak


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.