Kaartverkoop 10 jaar SintShowPaleis van start

Zwolle – Met nog een paar weken te gaan alvorens de Sint weer zijn intrede in ons land doet gaat is de kaartverkoop voor de succesvolle theatershows van SintShowPaleis weer gestart. Ook dit jaar strijkt de show weer in Zwolle neer en wel op zondag 20 november in het Regardz theater de Nieuwe Buitensociëteit.

Sinterklaas en zijn pieten zorgen tijdens de anderhalf uur durende shows weer voor volop vermaak voor jong en oud. De shows worden zoals ieder jaar weer feestelijk en muzikaal omlijst de de leukste pietenband van de Sint; Op Stoom! Kortom anderhalf uur plezier, spanning, sensatie en humor tijdens de SintShowPaleis shows! Na de show gaat er uiteraard niemand met lege handen naar huis en is er volop gelegenheid om met de Sint op de foto te gaan.

Op veler verzoek komt de band Op Stoom dit jaar weer met een nieuwe CD welke bij de shows en in de SintShowPaleis webshop te kopen is. De CD bevat de beste en leukste opnames van Op Stoom uit de theatershows van 2010. . Entreekaarten a’ € 7,50 zijn verkrijgbaar via www.sintshowpaleis.nl of bij de kassa van Regardz Event Centre aan het stationsplein 1 in Zwolle. Het tien jarige jubilerende team van SintShowPaleis zit dus zeker niet stil en zal ook dit jaar weer met een verrassend leuke show komen. En heel misschien wordt er vanwege het 10 jarig bestaan nog wel een extra verassing uit de hoge hoed getoverd.

Artikel delen: