Tweede Zwolse Dameszitting

Zwolle – De tweede Zwolse Dameszitting vangt aan op zaterdag 5 november.Dit jaar geen 120 dames, de 2e Zwolse Dameszititng start met 60 dames gekleed in gala of cocktail. De organisatie wordt verzorgd door Nanja en Rianne Schorel; Uiteraard was 120 dames erg leuk geweest maar met deze 60 dames kunnen we een kwalitatieve en exclusieve avond aanbieden.

 zdz_58z1633.jpg

Mocht u in de avond rondom Eekwal en de Luttekestraat zijn, Dan zult u de rode loper op meerdere plaatsen zien, bij de ontvangstlocatie Het Notarieel, workshop locaties Tamek Group, Club 038 en Akke de Boer Lifestyle. Hiernaast zijn ’t Konkeltje en Diff Dancemaster ook actief tijdens de workshops. De avond staat in het thema van Unique en daar speelt partnersponsor Oolbekkink op in.

De dames worden van de workshops naar de diner locatie vervoerd in een BMW X1, X6, BMW 5 serie of MINI Countryman. Als afsluiter volgt een tapas diner met DJ Bingo voor het goede doel; Stiching informele zorg Zwolle. Deze stichting organiseert ‘doe een wens dag’ voor hulpvragers, chronisch zieken, dementerenden en mensen met een beperking. Uiteraard kan entertainment deze avond niet ontbreken en wordt de avond afgesloten met een goed gevulde goodybag en een afterparty bij Club 038. Met de medewerking van partner – friend sponsoren beloofd het een fantastisch avond te worden.

Mocht u als dame of dames nog geïnteresseerd zijn om een Unique avond te willen beleven. Kijk voor meer informatie of voor aanmelding op www.zwolsedameszitting.nl

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Begrijp dat dit gaat om een leuke avond voor alleen dames. Er is ook een goed doel aan verbonden. Top.
  Maar er is meer dan alleen een gezellige avond en een goed doel.
  Gaat het om netwerken, is het net zoiets als de beursvloer maar dan alleen voor dames?
  Wie kan het me uitleggen? Op de site wordt je ook niet veel wijzer.
  Nu zeggen de namen van de dames die het organisren ook niets. En misschien zegt dat wel weer iets over mij?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.