Groove afterparty na Bevrijdingsfestival in Hedon

Bevrijdingsdag wordt 5 mei uitgebreid gevierd in het Wezenlandenpark. Wie daarna nog niet genoeg heeft gehad kan regelrecht door naar Hedon. De naam afterparty is niet afdoende voor de danceparty die dan in Hedon georganiseerd wordt. Groove Factory Live biedt de crème de la crème uit de technoscène en garandeert een ‘non stop live techno mayhem’.

Groove Factory is bij techno liefhebbers al langer bekend als het dance feest van Overijssel en omgeving. Velen waren dan ook blij verast dat na bijna een jaar afwezigheid eindelijk weer dit succesvolle feest in Hedon wordt neergezet. Bevrijdingsdag is het perfecte moment om meteen een speciale editie te doen met een aantal hele grote live-acts: The Advent, Devon Miles, ThaFrax en Transformers. DJ Davy D zal het eerste uur draaien om het publiek langzaam op te warmen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en indien niet uitverkocht ’s avonds aan de deur. Deuren gaan 5 mei open om 22:00 uur, aanvang: 22:00 uur. Een kaartje kost € 10,00 (excl. €1,00 servicekosten). Let op: minimale leeftijd 18 jaar.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer