Inschrijven voor kerstwandeling kan binnenkort

Zwolle – Voor de kerstwandeling op  2e Kerstdag 2011 gaat de kaartverkoop  op 1 november  van start, er kunnen alleen via de website kaarten besteld worden. www.kerstwandelingzwolle.nl

kerststal_copy.jpg

Wat is Kerstwandeling Zwolle? Herders met schapen, wijzen uit het Oosten, engelen en natuurlijk Jozef en Maria met het kindje Jezus in de stal met de os en de ezel. Het complete kerstverhaal uit de Bijbel komt op 26 december tot leven tijdens de Kerstwandeling door het bos bij de Kranenburg. De wandeling duurt ongeveer één uur en onderweg beleef je het hele kerstverhaal gespeeld door 50 toneelspelers/figuranten.

Het is een echte aanrader voor gezinnen met kinderen! In 2009 was de 1e editie van de Kerstwandeling Zwolle een groot succes. Zo’n 800 bezoekers hebben toen genoten van de tocht. In 2010 kwamen er zelfs meer dan 1.000 bezoekers op dit evenement af. Dit jaar komen er 2 speciale kindertochten bij voor gezinnen met kinderen t/m 6 jr .

Wel zal de beleving wat anders zijn omdat het nog niet donker is in het bos. Vanaf 16.30 uur vertrekt er iedere 10 minuten een groep bezoekers, waarvan de 1e twee de speciale kindertochten zijn. De groepen volgen de verteller. De laatste groep vertrekt om 21.00 uur. Startpunt is de Herberg op de parkeerplaats van de Kranenburg. Kaarten zijn te koop a € 5,00 pp voor volwassenen en € 3,00 pp voor kinderen tot 12 jaar via www.kerstwandelingzwolle.nl

 

Wil je meewerken aan de Kerstwandeling Zwolle? Kerstwandeling Zwolle zoekt vrijwilligers De organisatie van Kerstwandeling Zwolle bestaat uit vrijwilligers. Lijkt het je ook leuk om mee te werken? Denk hierbij aan toneelspelers, figuranten, zangeressen, verhaalvertellers, medewerkers voor de catering en hulp bij het op- en afbouwen op locatie. Vrijwilligers kunnen zich opgeven op http://www.kerstwandelingzwolle.nl/meewerken.php Geef hier uw gegevens aan Kerstwandeling Zwolle door en geef aan hoe u wilt helpen. De organisatie neemt contact met u op.

Artikel delen: