Het weer: overwegend droog

Zwolle – Dinsdag vangt de dag vrij helder en zonnig aan. Plaatselijk is het nevelig, de nevel lost vrij snel op. Later in de ochtend raakt het vanuit het westen bewolkt, maar het blijft tot het middaguur droog.

31-10-2011weerfoto__kamperpoortenbrug_.jpg
Kamperpoorterbrug

’s Middags is het vrijwel overal bewolkt en lokaal kan een beetje regen vallen. De grootste kans op regen is er voor het zuidoosten. De maxima komen tussen 14 en 17 graden uit. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan zee vrij krachtig. Later draait de wind naar zuidwest. ’s Avonds wordt het overal droog en klaart het vanuit het westen op. Woensdag start de dag in het binnenland met enkele mistbanken. In de loop van de ochtend lossen de mistbanken op en rest een droge en vrij zonnige dag. Het wordt warm voor begin november met landelijk gemiddeld zo’n 16 graden, in het zuiden plaatselijk 18 graden.

Donderdag raakt het meer en meer bewolkt, maar het lijkt er op dat de dag droog verloopt. De dagen daarna neemt de kans op regen geleidelijk toe, zij het dat er geen grote hoeveelheden worden verwacht. De maxima blijven nog even rond 15 graden schommelen.

Artikel delen: