Parkschool geniet van Nationaal Schoolontbijt

Zwolle – De leerlingen van de openbare  Parkschool in Zwolle vinden een gezond ontbijt broodnodig. Om dit aan iedereen te laten weten werd in het kader van Het Nationaal Schoolontbijt dinsdagmorgen een ontbijt verzorgd voor alle leerlingen van de Parkschool.

01-11-2011_nationaal_schooll-ontbijt_met_marijn_de_vries_parksscool_3.jpg

De leerlingen van De Parkschool namen hiermee deel aan  het grootste ontbijtevenement van Nederland! Ruim 2500 scholen in heel Nederland willen met hun deelname onderstrepen dat een goed ontbijt heel belangrijk vinden. In de week van het Nationaal Schoolontbijt zullen leerkrachten aandacht besteden aan de positieve effecten van een goed en gezond ontbijt. Speciaal voor het Nationaal Schoolontbijt prikte de Zwolse topwielrenster Marijn de Vries op de Parkschool met de leerlingen een vorkje mee. Het Nationaal Schoolontbijt ondersteunt namelijk ook het werk van Right tot Play, de organisatie waar o.a. Marijn de Vries ambassadeur van is. Right to Play zet zich in door de kracht van sport en spel, voor het verbeteren van het leven van  kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld.

01-11-2011_nationaal_schooll-ontbijt_met_marijn_de_vries_parksscool_1.jpg

01-11-2011_nationaal_schooll-ontbijt_met_marijn_de_vries_parksscool_2.jpg

01-11-2011_nationaal_schooll-ontbijt_met_marijn_de_vries_parksscool_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @kire:

    In de week van het Nationaal Schoolontbijt zullen leerkrachten aandacht besteden aan de positieve effecten van een goed en gezond ontbijt.

    Dus ook de school van onze kids is morgen nog niet te laat! 😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.