Benefietavond voor behoud culturele historie ZHTC

Zwolle – A.S.V ZHTC, de oudste studentenvereniging van Zwolle opgericht in 1952,  organiseert een benefietavond. De avond vindt plaats op vrijdagavond 18 november om 21.00 uur in de sociëteit van ZHTC aan de Thomas a Kempisstraat 13. Doel van het festival is ‘Het behouden van de culturele historie die onze vereniging in Zwolle bij zich draagt en te streven naar een positieve toekomst.’

Alle leden, oud-leden en donateurs worden uitgenodigd. Verder is de avond voor iedereen toegankelijk (dus ook voor niet-leden).  Slechts een kleine financiële bijdrage geeft u toegang tot deze supergezellige avond met onder andere karaoke, een veiling, een loterij en nog veel meer activiteiten. Alleen al een kijkje in het prachtige oude pand is de moeite waard om langs te komen. Aanleiding voor het benefietfestival zijn de teruglopende subsidies en sponsoring.

Door deze terugloop is het steeds moeilijker om activiteiten te organiseren. Dit geldt voor veel studentenactiviteiten in Zwolle. Mede hierdoor wordt het steeds moeilijker voor ZHTC om haar historische pand te behouden. De vereniging hoop dat deze avond een uitkomst biedt om de toekomst in het pand te waarborgen. Kijk ook op zhtc.nl.

Artikel delen: