Het studentenleven kan goedkoper!

Zwolle – “Geef me korting, nu!” Met deze uitspraak zal binnenkort menig student de winkels in Zwolle binnenvallen. Studeren kost veel geld en het slokt een groot deel van het budget van de studenten op, maar daarnaast schroomt de student niet om een luxe leven te leiden wat hem net zo veel geld kost. Wat veel studenten niet weten is dat ze als student het voorrecht hebben op kortingen bij allerlei bedrijven.

Geefmekorting.nu is een student company, opgericht door acht studenten van de opleiding Small Business and Retail Management op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Het kersverse studentenbedrijf bindt lokale winkels aan zich met de bedoeling kortingen te regelen voor de student van de Hogeschool. “Wij gaan actief de NU!pas aanbieden aan de student”, zegt directeur Guido Diana. “Op vertoon van deze pas heeft de student recht op korting bij de aangesloten bedrijven. We zullen zo veel mogelijk voor studenten interessante bedrijven aan ons binden.” Hier toe behoren onder andere schoenenwinkel Ziengs, The Body Shop, Subway en Cityfit. “ Tot nu toe hebben er al 16 bedrijven in Zwolle aangegeven mee te willen doen met Geefmekorting.nu.

Wij willen het de student makkelijker maken, om toch het luxe leventje wat de student zo graag wil, te behouden. En we dragen er aan bij om van Zwolle nog meer een studentenstad te maken. Studeren is vreselijk duur en iedereen kan wel een beetje korting gebruiken.”

Meer informatie over de verkoop van de NU!pas volgt nog. Via de website http://www.geefmekorting.nu/, die binnenkort online gaat, zijn alle aangesloten bedrijven en actuele kortingsacties te volgen. Actueel nieuws is nu al wel via de sociale media als Facebook en Twitter te volgen.

Artikel delen: