SintShowPaleis speelt voor Sterre Stichting

Zwolle – Een anderhalve week na de start van de kaartverkoop van SintShowPaleis is het al wel duidelijk; de Sint is ook dit jaar weer onverminderd populair! Vele kaarten zijn er inmiddels al over de toonbank gegaan van de welbekende voorverkoopadressen en ook de online webshop mocht in de eerste week al op flink veel belangstellenden rekenen.

ssp_4-1.jpg

Ook in dit jubileumjaar word er weer een schenking gedaan aan een goed doel. In de afgelopen jaren kwamen er diverse goede doelen voorbij zoals Villa Pardoes, Stichting Opkikker, en het Ronald MC Donald Huis. Dit jaar is ook het goede doel wat dichter bij huis gezocht. Stichting SintShowPaleis heeft namelijk besloten om dit jaar een schenking te gaan doen aan de “Sterre Stichting”. De Sterre Stichting, te Raalte, is op 30 januari 2009 opgericht ter nagedachtenis aan Sterre Freriksen (30 april 1999) die op 8 jarige leeftijd, op 3 juli 2007, is overleden aan de gevolgen van leukemie. De hoofdreden voor het oprichten van De Sterre Stichting was het uitkomen van het kinderboek: "Lisa, het meisje dat prinsesje wil worden", dat geschreven is door Sterre zelf en haar vader Frank.

Aangezien er veel belangstelling is om het boek te kopen en de stichting graag wil dat de opbrengsten goed besteed zullen worden is de Sterre Stichting opgericht. Kortom, ook dit jaar weer een prima doel voor een schenking van SintShowPaleis. Voor een ieder die 10 jaar SintShowpaleis in het theater ook meemaken wil, er is nog plaats genoeg. Surf dus snel naar www.sintshowpaleis.nl en bestel je kaarten. Ook de nieuwe CD van de pietenband Op Stoom is vers van de pers klaar. Deze is ook te bestellen via de webshop.

Artikel delen: