Open dagen bij Windesheim op 11 en 12 november

Zwolle – Wie wil weten wat Windesheim biedt aan voltijd hbo-opleidingen is van harte welkom op de open dag op vrijdag 11 november van 13.00 – 17.00 uur en zaterdag 12 november van 10.00 – 14.00 uur.

Bezoekers kunnen een voorlichtingsronde of workshop bijwonen, vragen stellen aan studenten en docenten, zich oriënteren op de informatiemarkten van de verschillende opleidingen en sfeer proeven. Op het onderwijs- en studentenplein in het hoofdgebouw kunnen de bezoekers van alles te weten komen over huisvesting, studentenverenigingen, studiebegeleiding, decanaat en nog veel meer. Ook een rondleiding behoort tot de mogelijkheden evenals het maken van een studiekeuzetest.

Meld je aan

Alle scholieren die de open dag willen bezoeken, kunnen zich vooraf aanmelden via
www.windesheim.nl/opendagen. De bevestigingsmail die zij hierna ontvangen is tevens hun toegangsbewijs. Het programmaboekje van de open dagen is te downloaden op de website. Uiteraard zijn ook ouders/verzorgers van harte welkom op de open dag. Zij hoeven zich niet aan te melden.

Meer informatie

Op de website www.windesheim.nl is meer informatie te vinden over Windesheim en de open dagen. Ook het Windesheim Informatiecentrum staat klaar om vragen te beantwoorden: tel. 0900 – 8899 (lokaal tarief), e-mail: info@windesheim.nl.

Gratis met de bus

Het aantal parkeerplaatsen op de Campus is beperkt. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen, rijden er op de open dagen gratis Windesheimbussen tussen het NS-station ( uitgang Zuid) en de hogeschool.

Artikel delen: