Muzerie coacht deelnemers Kinderen voor Kinderen

Zwolle – Kunstencentrum Muzerie heeft een bijzonder initiatief genomen om jong zangtalent in Overijssel te stimuleren. Onder het motto ‘er zit meer in je. ontdekt het!’ biedt Muzerie de deelnemers aan de regionale voorronde van het Kinderen voor Kinderen Songfestival de kans om zich met een zang- en theatercoach op hun auditie voor te bereiden.

kvk_4-1.jpg

Ruim honderd kinderen nemen eind november aan deze voorronde deel die de VARA in Cultuurhuis Stadshagen organiseert. Overijssel heeft hiermee een primeur. Het is voor het eerst dat deelnemers aan Kinderen voor Kinderen Songfestival deze gelegenheid geboden krijgen. VARA en Muzerie willen daarmee het plezier in zingen stimuleren. In een persoonlijke mini workshop geven een zang- en theaterdocent van Muzerie de kinderen gratis advies over stemgebruik en presentatie. Via de regionale voorronde van Kinderen voor Kinderen Songfestival worden de tien beste deelnemers uit Overijssel geselecteerd. Die gaan op 29 januari volgend jaar de strijd met elkaar aan in theater De Spiegel in Zwolle. Tijdens een groots sing-a-long festijn zingen zij dan ieder een liedje uit het Kinderen voor Kinderen-repertoire. De winnaar gaat door naar de landelijke finale en is te zien op tv.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Vorig jaar was er inderdaad ook al een voorronde van het Kinderen voor Kinderen Songfestival in Cultuurhuis Stadshagen. Maar het is voor het eerst dat de deelnemers aan een Songfestival zich gratis kunnen laten coachen. Overijssel heeft deze primeur.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.