TV-opnamen Nederland Zingt in Zwolle

Zwolle – Op dinsdag 22 november 2011 neemt de EO het televisieprogramma Nederland Zingt op in de Grote of St. Michaëlskerk in Zwolle met het thema ‘Zing een nieuw lied’. Aan deze opname werken diverse musici mee, zoals het Jong Gemengd Koor Immanuël uit Urk en de band Sela. De EO nodigt iedereen van harte uit om mee te komen zingen.

Delen van deze opname zullen door het hele jaar te zien zijn in de uitzendingen van Nederland Zingt, elke zaterdagavond op Nederland 2 en in Nederland Zingt op Zondag, elke zondagmorgen op Nederland 1. Naast het Jong Gemengd Koor Immanuël en Sela werken ook onder andere organist Martin Zonnenberg, het combo van bandleider Henk Ruiter en trompettiste Daniëlle Egberts mee aan de opnames. Het programma Nederland Zingt is bekend bij vele Nederlanders. Elke zaterdagavond en zondagmorgen wordt het door honderdduizenden bekeken en beluisterd. Het is een programma waarin het geestelijke lied centraal staat.

Liederen die gaan over wat God gedaan heeft en zal gaan doen. Liederen van gelovige mensen in bijna alle omstandigheden van het leven. Ze worden gezongen op blijde dagen, maar ook in periodes van rouw. Het geheim van het geestelijke lied is dat het een boodschap heeft voor heel het leven. Zelfs ook voor het leven hierna.

Gratis reserveren

Op www.eo.nl/nederlandzingt of tijdens kantooruren via de EO Reserveerlijn 0900-3002130 (0,25 cpm) kunnen de gratis toegangskaarten worden gereserveerd. Bezoekers krijgen bij de ingang een programmaboekje en tevens een aandenken van de EO.

Gegevens

De EO hoopt op veel enthousiaste mensen die mee willen zingen in de samenzang op dinsdag 22 november 2011. Het programma begint om 19.45 uur, vanaf 18.45 uur staan de deuren open. In verband met de TV opname dient men voor 19.30 uur aanwezig te zijn. Meer informatie staat op www.nederlandzingt.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.