Kinderen maken lampionnen voor Sint Maarten

Zwolle – In Wijkcentrum Het Anker vond woensdagmiddag een knutselmiddag plaats voor de kinderen uit de wijk Westenholte. De kinderen maakten een lampion voor de Sint Maarten / lampionnenoptocht op 11 november in wijk.

02-11-2011_lampions_maken_in_het_anker_westenholte_1.jpg

Het is weer herfst! Dit betekende voor de werkgroep kinderactiviteiten van WVF dat er weer volop leuke dingen te organiseren zijn. Woensdagmiddag begonnen ze met het maken van een lampion voor Sint Maarten. Er waren verschillende voorbeelden voor de aankleding van de lampion, waaronder Hello Kitty, Super Mario of het voetbaltenue van WVF. Op donderdag 11 november is er natuurlijk de Sint-Maarten optocht. Dan kunnen de zelf gemaakte kunstwerkjes getoond worden. De optocht begint om 18.30 uur vanaf het Petuniaplein. De optocht wordt begeleid door Excelsior. Het belooft weer een gezellige tocht door de wijk te worden, met een mooi rondje Stinspark. Na afloop bij het Korianderplein is er voor ieder kind een traktatie.

02-11-2011_lampions_maken_in_het_anker_westenholte_6.jpg

02-11-2011_lampions_maken_in_het_anker_westenholte_5.jpg

02-11-2011_lampions_maken_in_het_anker_westenholte_2.jpg

WVF heeft 2 nieuwe werkgroepleden nodig om alles te kunnen blijven doen(   Optocht Palm Pasen, Koninginnedag (spelletjesochtend/versierde fietsenoptocht), Knutselmiddag Sint Maarten, Optocht Sint Maarten (lampionnen),   Intocht Sinterklaas. Maar ook helpende handen bij de verschillende activiteiten zijn natuurlijk welkom. Geef je op!

02-11-2011_lampions_maken_in_het_anker_westenholte_4.jpg

02-11-2011_lampions_maken_in_het_anker_westenholte_3.jpg

Artikel delen: