Wegwerkzaamheden bij bajonet Ceintuurbaan

Zwolle – Met ingang van 7 november vinden er voor een periode van twee weken bij de kruising Meppelerstraatweg met de Ceintuurbaan wegwerkzaamheden plaats. Dit gebeurt in het kader van de reconstructie van de bajonet Ceintuurbaan. De werkzaamheden daarvoor vorderen.

Vanaf maandag 7 november wordt de kruising ingericht om het verkeer de komende tijd over de westelijke rijbaan te laten rijden. Hiervoor moet het nodige voorwerk worden gedaan. Dit brengt met zich mee dat gedurende twee weken de aansluiting Meppelerstraatweg op de Ceintuurbaan is afgesloten. Wel is het mogelijk om vanaf de Ceintuurbaan komend vanuit de rijrichting A28 de Meppelerstraatweg in te rijden. Overige rijroutes zijn niet mogelijk. Let op: de einddatum is verlengd van 18 naar 21 november.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Dus nog meer drukte en chaos op de Brederoo en Boerendanserdijk.

  Ik begrijp dat het eerst erger moet worden voordat het beter kan worden. Maar dit word wel een beetje veel van het goede. Zo ongeveer alle doorgaande routes aan de nooroostzijde van de binnenstad liggen er dan uit omdat de hanekampbrug de 11de pas weer opengaat.
  Alleen Wethouder Alferink – Hortensiabrug – Leo Majorlaan/Brederoo houd je dan over.

  En die wegen staan nu elke dag al zo ongeveer vol….


  ⚠️ Meld

 2. @Eggo

  Dit is Zwolle… Zeurstad Zwolle waar ze alleen kijken naar het nu en niet kijken naar wat deze afsluitingen straks opleveren.


  ⚠️ Meld

 3. Tja, als de gemeente niets doet en de situatie laat zoals die was dan zeurt iedereen ook want alles staat vast. Dat mensen klagen over een tijdelijke afsluiting van 2 weken terwijl het straks allemaal veel beter is zegt weer genoeg over deze mensen.
  Bijzonder bijzonder…..


  ⚠️ Meld

 4. Zal mij benieuwen wanneer het daarna weer dicht gaat slibben. Die werkzaamheden duren zo lang dat de actualiteit deze vanzelf weer inhaalt.


  ⚠️ Meld

 5. Denk dat dat wel mee valt. Als je kijkt naar de verbreding van de IJsselallee naar 3-baans dat zie je de grote voordelen. Dus…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.