Fink voor exclusief optreden naar Hedon

Zwolle – Ooit als talentvolle DJ omarmd in de Technoscene om vervolgens een immens publiek te bespelen op een akoestische gitaar, een drastische carrièreswitch veranderde de muziekstijl van Fink abrupt, maar met succes. Succesvolle optredens op o.a. Lowlands en vier spraakmakende albums zijn het bewijsstuk hiervan. Zondag 22 april staat hij in Zwols poppodium Hedon voor een exclusief cluboptreden in Nederland.

Na enkele Triphop EP’s en het door danceliefhebbers goed ontvangen Technoalbum Fresh Produces besluit Fin Greenall, alias Fink, het over een compleet andere boeg te gooien. De DJ-set wordt ingeruild voor een akoestische gitaar en in 2006 verschijnt het album Biscuits For Breakfast, een plaat vol meeslepende folkliedjes in minimale bezetting geleid door de donkere stem van Greenall.

Inmiddels is het alweer tijd voor het vierde album van Fink als zijnde singer- songwriter en is hij al net zo geliefd als singer- songwriter als dat hij was DJ en producer. Zo wist de man op Lowlands 2011 iedereen in de India tent mee te krijgen met zijn adembenemende optreden en kreeg Fink de menigte in verroering met een prachtige uitvoering van de single Yesterday Was Hard On All Of Us.

Voor de echte fans start de voorverkoop vandaag via de website van Fink zelf (www.finkworld.co.uk). Vanaf 14 november begint de voorverkoop via onze eigen kanalen en kan je kaarten bestellen via www.hedon-zwolle.nl of direct kopen bij Plato en VVV Zwolle.

FINK

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Zondag 22 april

Open : 20:00 uur

Aanvang : 21:00 uur

Entree : € 20,00 (excl. € 1,- servicekosten)

Artikel delen: