Cheque voor McDonald Huis van buurman Schuurman

Zwolle – Op donderdag 3 november mocht een blijde Lianne Booijink, manager van het Ronald McDonald Huis in Zwolle, een donatie van 3.070 euro dankbaar in ontvangst nemen van ‘buurman’ Henk Schuurman.

rmdh.jpg
Eigen foto

Onlangs nam Schuurman als secretaris-directeur afscheid van het naastgelegen Waterschap Groot Salland. Hij draagt de buren, het Ronald McDonald Huis, een warm hart toe en vroeg daarom de genodigden voor zijn afscheid om een eventuele gift aan dit goede doel te besteden. Met een prachtig resultaat! Lianne Booijink is blij met een buurman zoals het waterschap. “Als goede buur helpen zij ons doordat we praktisch gebruik mogen maken van hun faciliteiten. Henk Schuurman heeft als persoon altijd veel betrokkenheid getoond en dat voelt als een warme deken. Wij wensen Henk en zijn vrouw het allerbeste toe voor de toekomst”, aldus Lianne Booijink.

Logeren Het Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen die vlakbij in de Isala-klinieken worden behandeld. Ouders, broertjes en zusjes kunnen in het RMH logeren. Voor het zieke kind is het een veilig gevoel de ouders in de buurt te hebben. In Ronald McDonald Huis Zwolle kan het leven ondanks alles toch een beetje doorgaan. Het huis wordt 365 dagen per jaar gerund door 70 enthousiaste vrijwilligers.

Artikel delen: