Steuntje in de Rug voor Nazorgcentrum IntermeZZo

Zwolle – Vrijdagmiddag, 4 november, heeft mevrouw C. den Hollander het Univé Steuntje-in-de-Rug 2011 in ontvangst mogen nemen. De overhandiging vond plaats door mevrouw M. Knoops en mevrouw M. van Wijk. Beiden zijn vertegenwoordigd in de ledenraad van de coöperatieve vereniging Univé Zwolle. Naast een financiële ondersteuning van € 3.000,00 werden de vrijwilligers van het Nazorgcentrum door Univé Zwolle getrakteerd op een uitgebreide lunch.

intermezzo.jpg

IntermeZZo heeft Univé Zwolle om hulp gevraagd,om een speciale modeshow te organiseren waarbij modellen worden ingezet die te maken hebben gehad met kanker. Deze modeshow zal een groep vrouwen bedienen die hun lichaam niet meer als vanzelfsprekend ervaren. Maar tegelijkertijd wil deze modeshow aantonen dat vrouwen, ongeacht wat ze hebben ondergaan, vrouwelijk kunnen en mogen zijn. Dit kan bijdragen aan een beter gevoel van zelfvertrouwen. Het is het uitgangpunt om vrouwen een unieke ervaring te bieden! Meerdere Zwollenaren hadden Stichting Nazorgcentrum IntermeZZo voorgedragen voor het Steuntje in de Rug. Ook de overweldigende meerderheid van de stemmen die de leden op het Nazorgcentrum uitbrachten laten zien hoe dit bijzondere werk gewaardeerd wordt.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Coriene, alle vrijwilligersen bezoekers IntermeZZo, Ik heb gehoord dat @HNCuisine jullie van harte ondersteund. Succes en wij spreken elkaar.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.